Sikkerhedslåse

Sikkerhedslåse i Skive

Vi ønsker, at alle vores kunder skal føle sig sikre i deres private hjem, eller når de er på arbejde. En professionel sikkerhedslås fra Låsesmed Skive er du godt sikret mod udbudne gæster. Vi går aldrig ned på kvalitet hos os. Derfor arbejder vi udelukkende med anerkendte og forsikringsgodkendte låse, så du får den bedste kvalitet og sikkerhed.

FOREBYG INDBRUD MED LÅSE

Hvornår fik du sidst tjekket og skiftet dine låse? Låsens alder har betydning for dens kavlitet og dermed din sikkerhed. Du kan nemt optimere sikkerheden i dit hjem ved at skifte dine gamle ud med nogle nye. På den måde kan du gøre dit for at forebygge indbrud. 

 • Forsikringsgodkendte låse

 • Mekaniske og elektriske løsninger

 • Akut reparation og omkodning

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 • Hvordan sikrer jeg bedst mit hjem mod ubudne gæster?

  Du kan sikre dit hjem mod ubudne gæster ved at montere én eller flere gode låse på hjemmets yderdøre. Har du mere end én lås, gør du det sværere for tyven at bryde ind, og derfor er det en god idé at supplere hovedlåsen med en anden stærk lås. 

 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber ny lås?

  Som udgangspunkt skal du være opmærksom på tre ting, når du vælger en ny lås. Den skal for det første kunne låses fra begge sider. For det andet skal den være borebeskyttet, og for det tredje bør den have høj dirke- og kopieringssikkerhed. Spørg endelig os til råds, når du er på udkig efter en sikker lås. 

 • Kan I også montere sikkerhedslåse på terrassedør og vinduer?

  Vi monterer naturligvis også sikkerhedslåse på terrassedøre og vinduer samt kælderdøre. På den måde hjælper vi dig med at sikre dit hjem optimalt mod tyven.